torstai 29. tammikuuta 2009

Nyt on musiikkia sivuillani

Laitoin tännekin nyt tuon soittimen niin satte kuunnella musiikkia. Aika sekalainen musiikkimaku mulla kyllä on mutta toivottavasti muutkin tykkää näistä mun valkkaamista biisestä.

Tääkin päivä mennyt melkein itsestään. juuri mitään en oo tehnyt. Ystävänpäivä kortteja koitin tehdä mutta kun multa puuttuu ne tarrat joissa oisi teksti niin en kehdannut tehdä. Mulla kun on karsee käsiala niin en kehtaa pilata noita kortteja. Juhankin aina haukkuu mun allekirjotuksia;)

Juha tuossa yksi päivä kysyi että mitä tahtoisin synttärilahjaksi. No onhan noita kaikenlaisia toiveita. Tarteisi ostaa sitä ja tätä. Mutta se lahja mitä eniten kaipaan ei kaupasta löydy. Kyllä kaikki pienen lasten vanhemmat tietää että kuinka kunppani jää i heitteille kun takana hunosti nukuttuja öitä ja joku pikku mötikkä nukkuu poikitan keskellä. Koita nyt siinä toista helliä ;) Eli mun toiveeni oisikin että saisi Juhan kanssa viettää oikein kunnolla kahden keskistä aikaa. Saa nähdä jos tuo Aatukin jonkun tunnin pärjäisi mumin ja vaarin hoidossa niin eiköhän se järjesty. kaikki kunnia kyllä Juhan vanhemmille kun ne jaksaa aina hoitaa meidän lapsia ja vielä vapaaehtoisesti. Itsekkin tahdon kyllä tulevaisuudessa auttaa meidän lapsia hoitamalla lapsenlapsia mahdollisiman paljon =)

Kyllä tää on aika kivaa kuunnella musiikkia kuulokkeilla. Eipähän kuulu tuota tausta melua tuolta takaa.. hih.

Mutta kaikille mukavaa iltaa. Se viikonloppukin taas uhkaavasti lähestyy..


1 kommentti:

Taika kirjoitti...

Toivon, että löydätte miehesi kanssa aikaa toisillenne. Se on tärkeää. :)