torstai 22. tammikuuta 2009

moi!

Torstai päivä taasen. Aamulla oli vaikea herätys. Kerho päivät näyttää olevan lapsilla joskus niin takkusia. Vielä puoli 9 aikaan aamupalalla kaikki ja kerho alkaa ysiltä. Noo onneksi meidän kerho on lähellä niin kerettiin ihan hyvin kuitenkin. Vaan siinä kun kotia päin tulin niin kyllähän kirpasi. Ajatus siitä että syksyllä sitä pitää JOKA AAMU neiti viedä eskariin. Voin niisk sentään. Ja asiaa vaan pahensi entisestään se että postistakin jo tuli eskariin ilmottautuminen. Voihan kökkö. Mutta niin ne lapset kasvaa ja kohta lentää pois pesästä. Sille tosi asilla vaan ei voi mitään.


Vielä täällä köhitään ja yskitään. Mutta eiköhän Lauantaina synttärit voida pitää. Huomenne voi ollakin kiire päivä kun pitää siivota ja käydä kaupassa, ja ja. Pitää koittaa ottaa rauhallisin mielin. Tällä hetkellä on tulossa 5 lasta ja mummi. Tytön kummi perheineen ei vielä tiedä tuleeko vai ei kun toiset synntärit heilläkin samalla päivälle. Ihan kiva ettei porukkaa ole ihan mahdottomasti. Synttäri teema jatkuu jo Sunnuntaina kun lapset menee juhlimaan naapurin tytön 5 vee synttäreitä. Että herkku kiintiö tulee varmasti täyteen =)

nyt pikku herra hermostu.

Mukavaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

AN kirjoitti...

Kiitos Taika! Pohjan löytää .kun klikkaa ylhäällä vasemmalla olevaa kuvaketta!! Siellä niitä on vaikka kuinka paljon! Kiva sinunkin pohjasi on!

Anonyymi kirjoitti...

Enpä oo tajunnu et niitä paloja vaan vois haarukallaki pienentää. MINÄ HÖLMÖ! aina vaan syrjään nakannu ;)
Vielä opetellaan ja opetellaan...