keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Enkelit varjelee...

Täällä Syysloma ei ole mennyt niin kauhen hyvin kun suunniteltiin. Itse asiassa sattui ja tapahtui melkoisen vakavia asioita mutta onneksi Enkelit taisi olla meillä matkassa.

Eilen normaalia siivous päivää harrastin. Tarkotus oli että keskiviikko-torstaina lähdettäisiin reisuun käymään mun kotipuolessa.
Siivoaminen jäi äkkiä kun huomasin että Juha oli saanut jonkun kauhean kohtauksen ja äkkiä siinä piti ambulanssia ruveta soittamaan. Onneksi ambulanssi tuli nopeasti ja kohatuskin jo vähän helpotti. Mutta mies oli vielä sen verran tokkurassa että  ambulanssi miehet vei juhan päivystykseen.
Päivystykseen meni juhan porukat mukaan minä jäin kotiin lasten kanssa.
Selvisi se syykin kohtaukseen osittain. Juhan Natrium ja kalium arvot oli jotain syystä niin rajusti mennyt alas että jonkin lainnen shokki tila oli tullut josta kohatus johtui. Onneksi pääsi ajoissa sairaalaan ja saa nyt siellä tarvittavaa hoitoa. 
Itsellä kyllä kävi jo pahimmatkin pelot mielessä. Tänään kävin katsomassa kuinka juha voi ja parempaan suuntaan oli onneksi jo menossa mutta varmasti joutuu olla tarkailtavana vielä parikin päivää ennekuin pääsee kotiin. Ja tutkivat syyn sille miksi ne arvot noin äkiksti laskivat. Sitä ei vielä täyttä selvyyttä saatu.

Lapia en vielä ottanut mukaan kun juha oli teholla mutta mun käynnin aikana pääsi jo toiselle osastolle niin voi sinne huomenna lastenkin kanssa menää käymään!

Siinä mielessä oli meillä onni että oltiin kotona ja minä paikalla. Sai avun heti. Jos oisi ollut autoa ajamassa tai jossain muualla niin kuka tietää mitä olisi voinut tapahtua. Enkelin varjelusta täytyi olla mukana että kävi kuitenkin loppujen lopuksi hyvin.

-Taika-      

9 kommenttia:

Onnellinen Koti kirjoitti...

Huiiiiii!!! No onneksi oli enkelit matkassa <3 Hänen aika ei ollut vielä lähteä <3

Voimia ja tsemppiä koko perheelle nyt, olette ajatuksissa <3

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ai kamalaa!!!! :/ Paljon voimia teille, ja toivottavasti tuo syy kohtaukseen vielä tarkemmin selviää! ♥♥♥

Riitta Sinikka kirjoitti...

Toivon sinulle paljon voimia ja miehellesi pikaista paranemista! Halauksin, riitta.

leenuliini kirjoitti...

Hui, onneksi oli tosiaan onnea ja enkeleitä matkassa, että saitte apua pian paikalle. Tsemppiä!

Keltaisen talon joulunodotusta kirjoitti...

Hui!!! :( Kyllä tuollaiset jutut säikäyttää ja pahasti!! Toi ihan mieleen sen, kun mieheni sai ensimmäisen epilepsia kohtauksen.. Onneksi teillä oli enkeleitä matkassa!! Toivotaan, että syy kohtaukseen löytyy!! Lämmin halaus sinne!! <3

Mömmeli kirjoitti...

Onneksi varjelus oli matkassa. Noi on tosi pelottavia hetkiä. Toivotaan, että kaikki järjestyy ja syykin löytyy. Haleja koko perheelle!

Susanne kirjoitti...

Onneksi apu tuli pian paikalle ja vointi on menossa parempaan suuntaan! Iso voimahali sinne teille!

Taika kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!
Olette ihania!

~CAFE BLOG~ kirjoitti...

hui,onneksi olit paikalla ja kaikki näyttää nyt paremmalta. Voimahalaus täältäkin ja mukavaa viikonloppua ;)