maanantai 3. syyskuuta 2012

Tyttöjen tuhlailu päivä.

Viikonloppu, meni taas aivan liian nopeasti. Mutta kivaa  oli. Neidin kanssa käytiin kaupungissa shoppailemassa. Miesväki oli omalla tahollaan tekemässä miesten juttuja ;) Oi kun oli kivaa neidin kanssa olla.
Ennen kuin päästiin koko kaupunkiin meillä oli kovat keskustelut perjantaina neidin kanssa. Ystävyys suhteiden vaikeuksista ja siitä kuinka eräs sekoittaa neidin ja neidin parhaankaverin välejä kieroilemalla. Ihmellistä että kuinka kieroja jo 8v osaa halutessaan olla. Mutta asia saatiin puhuttua ja naapurin tytön kanssa sovittua. Toivottavasti näitä ei ihan heti tulisi. Meidän neiti kun vanhin tästä kolmikosta on niin kerroinkin että vanhempana sinun tulee nuorempia ohjata jos heidän välillään tulee riitaa ettei neitiäkin siihen vedetä mukaan.
Mutta sellasta se tyttöjen kanssa monesti meinaa olla, komestaan ei oikein meinaa välillä leikit yksiin mennä.

Mut siihen Launantaihin siis palataan. Ostinkin oikein kunolla tavaraa. Ekapalkasta olikin hyvä tuhlata ;) Muttei kuitenkaan liioteltu.
Ihan kiva saaliis

Pojulle ostin kivan Lego t-paidan. Äiti tykkäsi väristä ja kuvasta. Neiti sai perus t-paidan, neidille myös huivi ja ruusuisia pinnejä henkkamaukalta.

Neiti valti Aatulle elokuvan ja äiti itselle. Kyllä niin tykkään twilight elokuvista!

Tiistaipäivää kaikille
-Taika-

7 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Oikeen kiva saalis ja varmasti mukava shoppailureissu tytsin kanssa. :)

Mömmeli kirjoitti...

Naisten shoppailupäivät on kyllä ihan parhaita. Maltan tuskin odottaa, että meidän neiti vielä hieman kasvaa, että päästään kans shoppaileen.. :)

Kata kirjoitti...

Kuullostaa oikein ihanalta.Tätä oli kiva lukea.:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Välillä on hauskaa tuhlailla! Kivoja kuulumisia!

Kikka kirjoitti...

Kyllähän sitä ekan palkan kunniaksi voi vähän tuhlaillakin :)

Se on muuten kumma noitten tyttöjen kanssa, ettei ne oikein kolmisin saa juttuja sujumaan. Kaksin onnistuu ja jos on useampi, mutta ei kolmisin... hassua!!

My Diary kirjoitti...

Shoppailu onkin mukavaa :) hyvää syksyä sinulle ja blogillesi :)

Taina kirjoitti...

Joskus se on vähän shoppailtava :)
mukavaa syksyä sinne! :)