perjantai 25. toukokuuta 2012

Oisko se jo kesä! ♥

Perjantai, ihanaa viikonloppu alkaa. Täällä on viikko touhuttu ahkerasti ulkona. Bonkattu jo kesän ensimmäiset Pääskyset joten voineen julistaa kesän alkaneeksi vai mitä. Täällä ei vielä kesähelteitä ole mutta mukavia lämpötiloja täälläkin pikku hiljaa. Jospa se +20c menisi viikonloppuna rikki, hih =D

Kesä tuo tulessaan monelle niin ikäviäkin oireita, nimittäin allergiaa. meillä Juha ja neiti on allergisia ja tänä vuonna neiti on todella allerginen. Sääliksi käy pientä raukkaa joka yskii ja silmät valuu koko ajan.. Itse en ole allarginen mutta lieviä oireita huomaan itselläkin olevan.Tiistaina saadaan lisää lääkettä ja silmätippoja jospa se toisi helpotusta neidille. Sinnikkäästi neiti on koulussa ollut ja eilen vietti yökoulua. Olipa jäännää. Aamulla hain oli niin iloinen neiti ja mukavaa oli ollut vaikka ensin ei menannutkaan haluta sinne jäädä yöksi. =D Onneksi jäi, oisi se harmittanut vahemmalla iällä ettei oisi jäänyt.

Puutarhassakin ollaan hommailtu. Mutta kun ei valmista oo eikä tiedä milloin tulee niin en keskeneräisitä viiti kuvia laittaa. Mutta aaatelin et laitetaan kesäsiä kuvia  piristämiseksi. Kohta kukka loistosta saa nauttia.
Ihanaa viikonloppua..
-Taika-

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sielläkin jo kivoja ilmoja kuitenkin! Allergiat ovat niin inhottavia! :/ Se huono puoli tässä keväässä ja kesässä on,että toiset saavat ikäviä oireita.

Ihanaa viikonloppua teille! :)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Siitepölyä on tosiaan hirmusti! Itsekään en allerginen, mutta saa tuo kyllä nokkaa vuotamaan... Mutta on tää silti ihanata. ;)

Susanne kirjoitti...

Tosi ikäviä nuo allergiat! Nyt on monella ollut pahoja oireita.
Toivottavasti teillä allergiaoireet helpottavat pian!
Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua!

Elämää hetkessä kirjoitti...

Kyllä nuo allergiaoireet on tosi kurjat!! :( Meillä tänä keväänä oireilee ainoastaan toiseksi vanhin oikein kunnolla. Sopivaa allergialääkettä ei ole vielä löytynyt, mutta josko kohta jo sellainenkin löytyis. Itellä silmät vähän oireilleet, mutta ei ihan kauheesti. Toivottavasti pääsette nauttimaan vielä näistä kesäpäivistäkin! Mukavaa viikonloppua!! :)

Kata kirjoitti...

Meiän autokin oli täynnä siitepölyä.
Sais pikkasen välillä sataa niin helpottais allergisten oireita.
Mullakin on niitä jonkinverran,
vaikkei pahiten.Aurinkoinen kesä on kuitenkin tosi kaunista ja ihanaa♥

Jännää oli varmaan kyl neidillä toi yökoulu...kiva kun koulussa kokeillaan kaikenlaista uuttakin.