tiistai 8. toukokuuta 2012

Kuulumisia..

Aurinkoista päivää kaikille. Täällä ihanasti aurinko on paistanut pari päivää, ja kohtuu lämmintäkin on ollut. Sikäli täällä meillä usein tuulee niin viilentää huomattavasti noita lämpötiloja. 
Tänään oltiinkin Aatun kanssa heti aamusta liikkeellä kun oli neuvola päivä. Hienosti oli poika kasvanut 107 cm pitkä, ennusteiden mukaan pojasta tulisi aikuisena 180-187 pitkä jos samaa tahtia siis kasvaa. Saaspa nähdä. Mutta pitkän oloinen poika on esim pojuun verrattuna, niin ne on yksilöllisiä nämä lapset kasvun suhteen.

Täälläkin vihdoin suli viikonlopun aikana meidän oma piha. Vielä kun kuivuisi niin pääsisi haravointi hommiin. Meillä ei ole kovin isoa pihaa mutta siinä näyttää olevan ikuisuus projekti käynnissä ettei koskaan näytä valmista tulevan, heh..Hiekkalaatikko leikkeihinkin jo ollaan päästy. ja hiekkaa kantautuu sisälle niin paljon että imuria saa heiluttaa joka päivä eteisessä. 
Huomatkaa Aatun kieli joka on taas ulkona niinkuin aina kun keskitytään ;)

Vielä on keksi pihalla muutama kasa, mutta sulaa varmasti viikonloppuun menessä, vahvasti näyttää siltä. Hurjan myöhässä täällä lumet sulaa tänä vuonna kun monena vuonna jo vapuksi on kaikki lumet sulanut. Jospa se menaisi lämmintä kesää sitten =D

Aurinkoista viikon jatkoa kaikille
-Taika-

5 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Oli mukava lukea kuulumisianne.:)
Jippii kyllä se kevät sieltä tulee...

Täällä meiän taloyhtiössä asuu paljon lapsi perheitä ja on ihana katsella pienten lasten innostuneita leikkejä.Söpö toi Aatun ilme.:D

Riitta Sinikka kirjoitti...

Täälläkin on vielä vähän lunta, mutta kylläkin ojassa ja varjoisessa paikassa. Kyllä kevät kuitenkin etenee. Mukavaa päivänjatkoa!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Täällä ei lumesta ennää tietoakaan... :) Ihana kevät ja kesä.

Elämää hetkessä kirjoitti...

Onneksi kuitenkin kohti lämpösempää ollaan menossa, niin ne lumetkin sieltä vielä haihtuu!! :)

Aivan ihanan näköisiä kevätkuvia!! Nyt on saanut kyllä nauttia ihanista kevätauringon lämmittämistä päivistä! Lapsetkin tykkäävät ulkona touhuilla, kun on niin paljon taas "uutta" tekemistä. Me kasattiin trampoliini pihaan, niin isotkin sinne lähtevät tosi mielellään.

Oikein aurinkoista kevätpäivää!!

~LEIPURI KAARDEMUMMA~ kirjoitti...

heippa täällä entinen kahvikissa ;) tein uuden blogin kun halusin tehdä leivonta blogin ;) tervetuloa kylään ;) liityin myös lukijaksesi ;)