lauantai 25. helmikuuta 2012

Heippa rallaa..

Heippa vaan taas. Täällä vaihteeksi hiljaista eloa kun tietokone vaihteeksi taas on reistaillut. Nyt taas saatiin kuntoon, saas nähdä kuinka kauan kone taas jaksaa toimia.

Täällä ollaan vietetty nyt vähän erillaista arkea kun aloitin Maanantaina työkkärin koulutuksen. kaksi viikkoo ois tarkotus istua " koulun penkillä" ja eka viikko onnistuneesti takana. Ihan mukavaa kyllä ollut. Mukavia ihmisä kursilla ollaan saatu tutustua erillaisiin yrityksiin ja tehty vähän tehtäviäkin ;)
Pientä vaihteluahan se on ainaseen kotona ololle. Sen verran rankkaa kuitenkin että iltasin olen minäkin jo 9 jälkeen monesti kömpinyt sänkyyn nukkumaan. 

Ensi viikko vielä koulutusta ja sitten alkaakin sopivasti lasten Hiihtoloma seuraavalla viikolla. kerkee sitten toivon mukaan vähän huilia.
Ihanaa viikkoa kaikille.
Täällä vähän aurinkokin näyttäytynyt.. Jospa se kevät pian tulee =D

Taika

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla, että eka koulutusviikko on mennyt hyvin! Onneksi hiljaiseloosi syynä oli vain koneen reistailu, minä kun jo hieman huolestuin, kun et postaillut vähään aikaan! Toivottavasti kone nyt pysyy kunnossa :)

Ihanaa viikonloppua ja ensi viikkoa sinullekin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä koulutukseen!<3 Kyllä se kaikenlainen arjesta poikkeaminen vain ensi alkuun väsyttää,mutta onneksi on sitten hiihtoloma! Jaksuja ja kyllä se kevät sieltä on tuloillaan,ihana kuva! :)

Kotomon Taina kirjoitti...

antoisaa koulutusta! ja leppoisaa lauantaita! :)

Susanne kirjoitti...

Täällä koululaisilla on ensi viikko hiihtolomaa.
Sinulle mukavaa viikonloppua ja ensi viikon koulutusviikkoa!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Mukavia koulutuspäiviä ja leppoisia hetkiä! ♥

Onnellinen Koti kirjoitti...

Oi, vaihtelu virkistää arjen keskellä, kivaa että koulutuksessa on ollut mukavia ihmisiä ♥

Mukavia helmikuun vimosia päiviä ♥