keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pakkasta on riittänyt..

Pakkanen on urakalla paukkunut tällä viikolla. Joka aamu ollut - 30 astetta pakkasta.. Hyytävän kylmää siis. Paljon ei olla ulkona oltu. Tänään kävästiin ruuan jälkeen illalla vähän ulkoilemassa kun pakkanen laski - 18 asteeseen. Muutaman kuvan nappasin pitkästä aikaa.

Täysi kuu.. Ihanasti loistaa

Sinen hetki

Aatu ja lumivauva =D


Kauan ei tarettu ulkona olla kun pakkanen alkoi taas kiristymään joten äkkiä sisälle. lapset menikin suoraan katsomaan lastenohjelmia omaan huoneeseen. Rauha maassa siis vähän aikaa ennenkuin ilta hässäkkä taas tulee.


Ihanaa viikkoa!

-Taika-5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä en vapaaehtoisesti näillä pakkasilla ulos nokkaani pistä :) Tänäkin aamuna oli -32 astetta! Kaupassa oli jo pakko käydä, mutta vaan pikaisesti 700m:n päässä olevassa lähikaupassa! Poika sanoi, että he saavat olla välitunneilla ulkona, jos haluavat, ja ovat kuulemma olleet!
Mukavaa viikon jatkoa teille! :)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Meilläkään ei nyt oikein ole ulkona tarettu, kun Leeviä alkaa yleensä heti paleltaa, kun ei tuolla hangessa oikein vielä pääse nopeasti liikkumaan toisin kuin isoveikka. ;)

KAHVIKISSA ¤ kirjoitti...

upeita on kuvasi ;)
kiitos ja mukavaa viikonloppua siunkii perheellesi!
ja kyllä se kesä sieltä kohta saadaan ei mene enää kauaakaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kylmää tosiaankin on.Voi että miten lutunen ilme Aatulla kun innokkaasti kantelee tuota lumivauvaansa;)
Ihanaa viikonloppua Taika♥

Tansku kirjoitti...

Voi,että on kauniita kuvia ja Aatu jaksaa hymyillä!Täällä kans on pakkanen paukuttanu todella kovaa,toissa aamuna ol -34 astetta,nyt on vieläkin -23,1 astetta..Voi tätä talvea..♥
Mukavaa viikonloppua♥