perjantai 7. tammikuuta 2011

Uusi puhelin!

Vakkarit varmaan muistaakin että kerroin etukäteen saamasta puhelimestani, no sille puhelimelle kävi vähän kehnosti. En kerennyt kun reilun viikon entistä puhelinta käyttää kun se alkoi ihan urakalla takkuamaan. Juha vei sen huoltoon ja jäätiin odottomaan milloin saisimme puhelimen takasin. Huollosta tuli tieto että puhelimessa on jotain vakavampaa vikaa ja sitä ei takasin liikkeeseen enää palauteta. me oltiin että no voi itku et olipa iso ilokin siitä puhelimesta. Onneksi kuitenkin meille tämä korvattiin ja sain paljon paremman puhelimen tilalle!!


http://www.mobiiliblogi.com/wp-content/uploads/2010/02/Samsung_Wave_1.jpg

Tämä on samsung Wawe! Aivan ihana! paljon parempi kun se eka samsung joka oli niin vaikea käyttää ettei kukaan osannut. Tästä olen tykkäyt kovasti. Tosi hyvä kamera ja voi kuunnea musiikkia ♥

Tänään ostettiin vielä uusi pussukka. Nyt ei naarmuunnu!

Olisin halunnut vaaleanpunasen eka mutta mietin että se likaantuu helposti joten päätin ottaa sitten vähän tummemman värin.

Edessä on pikkunen tasku ja vetuketjullinen tasku taas takana. ja sen saa vielä kaulaankin laitettua. Kätevää esim kesällä kun käy lenkillä =D


Joulu juttujakin olen pikku hiljaa ottanut pois. Muutaman koristeen ostin alesta ensi joulua odottamaan ♥


Amaryllis kivasti kukkii vielä!


Ihanaa viikonloppua kaikille!

-Taika-

3 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Hieno on vempain. Onni onnettumuudessa. ;) Miekin tein pari jouluista ale-ostosta ensi joulua varten. :)
Mukavaa viikonloppua!

KAHVIKISSA ¤ kirjoitti...

OI KAUNIS PUHELIN ;)
ja ihana pussukka!
mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä,että sait nopeesti uuden ja paremman tilalle kun myivät sulle huonon aluksi.Kivalta näyttää tämä uusi puhelin ja pussukka:)

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa Taikalle!♥