sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Viikonlopun kuulumisia!

Kyllä tuntuu että viikon lopppu on lyhyt ja menee liian nopeasti! Mukava viikonloppu. Lauantaina saatiin vietyä viimein nuo säkit Konttiin ja muutamia romuja kaatopaikalle. Kierreltiin Juhan kanssa kaupoissa ja silmäiltiin joulupukki lahjoja. Mukavinta katsoa lahjoja ilman että lapset on mukana. Muuten ne arvaa mitä varten lahjoja ollaan katsomassa ;)

Käytiin lasten kanssa taas puistossa laskemassa mäkeä. Lystiä oli. Aatu pääsi rattikelkan kyytiin

On vähän hämärä kuva.

Lällää näytänpä kieltä.. =P

Päivällä oli ihanaa ihastella kynttilöitä kun järjestin partyliten kutsut. Oli aivan ihania juttuja! Sain sen verran hyvin myyntiä että emännän lahjaetuudeksi sain käyttää 50 euroa mihin halusin joten saan nyt tämän jo kauan haaveilemani suojesenkelin kotiini ♥


Tämä on kyllä niin ihana! ♥

Illalla käytiin vielä katsomassa ilotulitusta! Olin kyllä upea! Nyt voi virallisesti tämä joulu hösötys alkaa =D


Ihanaa viikkoa kaikille


-Taika-

3 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihana talvi! :)
Tuo enkeli on kaunis. ♥

Tansku kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihana enkeli,suloiset lapsukaiset touhuissaan.Kyllä tässä pittää taas ruveta joulun hössötyksiä tekee ajoissa,että ei tule liian kiire:)

Anonyymi kirjoitti...

Söpöt kuvat Aatusta♥ja kiva enkeli=)

Mukavaa kun saitte Juhan kanssa kierrellä rauhassa kaupoissa katselemassa joululahja hankintoja.Mulle tuleekin tänä vuonna aika kiire joulutouhujen kanssa kun kaikki kortitkin ovat viä tekemättä ja vasta pari lahjaa ollaan hankittu,mutta eiköhän tässä vielä ehdi.Ihanaa alkaa odotella joulua.Se piristää kun muuten tää pimeys tässä talvessa on alkanut masentamaan.

Mukavaa viikkoa Taikalle! :)