torstai 4. kesäkuuta 2009

Touhukas Torstai..

Täällä kyllä taas niin inhottava ilma taas että. Tuulee. Onneksi ees aurinko paistaa. Mutta sais olla kyllä ainakin viisi astetta lämpimämpää niin tarkenis t-paita päällä ulkona olla.

On mennyt päivä kukkapenkkiä kitkiessä. Ihan kauheesti kasvaa kaikkea rikkakasveja. Kävin taas puutahalla ostamassa kukkia. otan kukista vähän myöhemmin kuvia. Puutarhan hoito on minulle sellaista terapiaa. Vaikka ammatiltani oonkin puutarhuri en nää itseäni koko ikääni puutarhassa puurtamassa. sitäei tiedä mitä hommia sitä alkaa jossain vaiheessa sitten tekemään mutta vielä on 2 vuotta aikaa olla lasten kanssa kotona. Vaan äkkiä se 2 vuotta menee.

Käytiin eilen Juhan kanssa elokuvissa pitkästä aikaa. Käytiin katsomassa se uusi Terminaattori. Oli ihan kiva. Ei ainakaan ehtinyt kyllästyä ja nukahtaa. meinaan ennen elokuvia mua väsytti ihan kauheesti. Lapset oli Juhan vanhemmilla hoidossa. Vähän oli Aatu äitiä etsinyt mutta kuitenkin pärjäsi ihan hyvin. Pitää nyt koittaa tuota Aatua aina pikku aikoja pitää hoidossa niin ei oo niin äidin perään.

Mutta mukavaa päivää kaikille!

1 kommentti:

Taika kirjoitti...

Kiva, että sait vaihtelua arkeen:)

Puutarhurin taidot ovatkin hyödyllisiä.

Kerroin blogissani tunnustuksistasi.