valkosuklaa-limekakku
Pohja
200 g | keksejä, esim. Digestive tai Muro-keksejä |
0,6 dl |
Täyte
2 prk (à 200 g) | |
2 prk (à 150 g) | |
1 | muna |
3/4 dl | sokeria |
1 rkl | vaniljasokeria |
2 rkl | perunajauhoja |
Koristeluun
sitruunamelissan lehtiä |
Valmistusohje
Hienonna keksit esim. monitoimikoneella. Sekoita Oivariini keksimuruihin. (Voit käyttää myös 75 g sulatettua Valio voita.) Vuoraa irtopohjaisen vuoan (halkaisija n. 24 cm) pohja leivinpaperilla. Taputtele keksiseos pohjalle.
Yhdistä täytteen aineet. Vatkaa seosta sähkövatkaimella n.1 min, jotta täytteestä tulee kuohkea ja aineet sekoittuvat hyvin. Kaada vuokaan.
Paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 30 min.
Jäähdytä. Irrota reunat vuoasta veitsellä. Siirrä tarjoiluvadille. Koristele sitruunamelissan lehdillä.
VINKKI
* Juustokakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä, kun maut ovat tasoittuneet.
7 kommenttia:
On varmasti ihanaa:) Minä olen tehnyt myös valkosuklaalimekakkua, mutta siihen tulee limeä myös. On kyllä aivan ihanan piristävä maku tuo lime:) Mukavaa vappupäivää teille!
WAUTSI NAM!!! IHANAA VAPPU PÄIVÄÄ TEILLE ;)
Täytyypä joku päivä kokeilla, kuulostaa nimittäin herkulliselta! Käyppäs kurkkaamassa blogiani, siellä on jotain sinulle :)
Oli varmasti erittäin hyvää.Kiva kun pistit tuon ohjeenkin tänne;)
Juustokakut on niiiin hyviä!!
Täytyykin pistää ohje talteen, kuulostaa herkulta.
Oli varmastikkin tosi hyvää:P
Minäkin kerran kokeilin valkosuklaa-limerahkaa kakkuun. Täytyis varmaan tehä joku kerta uudestaan, oli aika herkkua :)
Lähetä kommentti