maanantai 27. joulukuuta 2010

Joululahjamme.

Tässäpä muutama meidän joululahja mitä saatiin. Paljon lapset sai lahjoja joten en kaikkia ala esittelemään. Mutta ne suosit pääsee esiintymään.

Ensiksi Neidin saama Moxie talo. Hieman petyn kun huonekaluja olikin vain kaksi. Paketin kuvassa oli paljon enemmän huonekaluja. Olisi varmaan pitänyt lukea tarkemmin. Varmaan lisähuonekaluja saa jostain ostettua. Pitää katsoa tuleeko vastaan. Mukana tuli astioita, ruokaa, kaunestavaraoita, pyyhe ja peitto ja huonekaluina sänky ja kylpyamme.

Talo avattuna. Keskellä on olohuone/ keittiö, toisella puolella kylpyhuone ja toisella puolella makuuhuone. Kylpyhuoneen puolella oli suihkukaappi, wcpönttö ja peili ja hylly. makuuhuoneen puolella vaatekaappi ja avanainen hylly johon tavaroita voi laittaa. Keitiössä vain jääkappi ja uuni aukeaa. Ja hassua tuo sänky on niin pieni ettei siihen mikään nukke edes sovi.

Neidillä ei itsellä ole Moxie nukkea mutta tämä on Barbien muotinukke, En muista nimeä. neidin kaveri oli saanut moxie nuken joululahjaksi ja kävi meillä leikkimässä sen kanssa. Minusta moxie nukke oli paljon kauniimpi kun Bratz. En ole ikinä ymmärtänyt niitä. Varmasti neiti tulee toivomaan synttärilahjaksi moxie nukkea mutta pitää katsoa ;)

Tässä vielä talo koottuna.


Pojun suosikki leku oli ehottomasti käsikonsoli peli. Mukavan kokoinen ja suht edullinen. 39.90 maksoi ja 100 peliä. Sitä on tullut jo pari patterin verran pelattua. Tosin pojulla on tietty peliaika muuten se palaisi koko päivän ;)

Tässä vähän pikasesti otettu kuva poju parasta aikaa pelaa..


Aatun suosikki tais olla parkkitaloa. Vaikka se ei "pukin" lahjoista löytynytkään. Aatu tosin käyttää parkkitaloa vähän väärin kuten huomaatte ;)

Eli ajaa parkitalolla ympäri kämppää. Monesti olen saanut kieltää ettei se ole ajamista varten.. hih..


Juha sai etukäteen lahjan joka tuli vähän meille molemmille. Nimittäin videokameran. Ja voi että se on pieni!

Sivulta

Aukastuna. Tällä saa nyt opetella kuvaamaan..

Minä itse sain pari lahjaa.

Vale Reinot. Pinkit tottakai. Ja anopin tekemät vilasukat. Ei palele varpaita =D

Ja se paraslahja oli ehdottomasti lämpörullat!

Näillä saa sitten harjotella millasia kiharoita tulee!


Tälläsiä lahjoja meille tuli. Mitäs muille? Saitteko paljon lahjoja?


1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Hei vaan!
Jostain mutkan kautta blogiisi tupsahdin...
Mukavia lahjoja olette saaneet! :)

Hyvää vuoden viimeistä viikkoa!