perjantai 20. marraskuuta 2009

Sateinen aamu

Täällä taas vaihteeksi sataa vettä. Koko yön satanut kaatamalla vettä. Kyllähän taas niitä lätäköitä varmaan on piha taas täynnä.Koskahan sitä lunta oikein tulee. Eihän tässä ole kuin reilu viiikko niin alkaa jo joulukuu.. Hui. Kyllä tämä marraskuu mennyt vauhdilla eteeen päin.

Tänään ohjelmassa ei varmaan sen kummempaa. Mummilla ja vaarilla nyt ainakin oisi tarkotus käydä kun mummi haluaa lapisa nähdä kun ei ole päässytn taas pitkileen näkemään..

Mukavaa viikonloppua kaikille sateesta huolimatta

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Taika,
Täällä Vantaallakin on satanut vettä.Lapset varmaan tykkäävät kovasti kun pääsevät mummille ja vaarille käymään.Hyvää yötä,jos vielä valvot:)Miten muuten sait sun "chattiin" noin nättejä kuvia?Mulla on vain tavalliset siniset hymiöt siinä.Mukavaa sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

En vielä saanut toimimaan niitä kuvia,mutta yritän taas jossain vaiheessa uudestaan.Kiitos avustasi.Sulle on muuten blogissani tunnustus,jos haluat hakea sen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas:)!
On tosi vaikeeta saada niitä.
Jospa jossain vaiheessa hoksaisin.Se joku lukijanikin,taitaa olla serpialainen koitti mulle neuvoa joitakin,mutta ymmärrän aika huonosti englantiakin:)

Löysin kyllä ton paikan,jonka sä neuvoit mulle ja avasin sen kohdan,jossa ne siniset hymiöt ovat.Kopioinko sieltä kuvapaikasta koodin ja siirrän ne miten sinne chattiini?Kiitos sulle!