maanantai 27. elokuuta 2012

Hengissä ollaan..

Hengissä ollaan. Tämä työhön meno on meikältä vieneet mehut totaalisesti ja iltaisin ei ole juuri kuin pakolliset jaksanut tehdä. Olen pyöräillyt töihin mekein joka päivä, ihania ilmoja kun ei ole satanut. Joskus kylläkin kylmiä aamuja mutta kivasti päivälle lämmittää ihanasti.
Koulussani on oikein ihania lapia ja älyttämän kivoja työkavereita. Joten mukavaa olla töissä, vaikka välillä raskasta onkin =D

Lasten koulukin on alkanut ihan mukavasti. Neidillä alkoi nyt enganti ja äitikin saa verestää omaa englantia, innoissaan neiti ainakin on uudesta kielestä. =D Kavereiden kanssa on kivaa koulun jälkeen viettää aikaa ja opetella itsenäistymistä. Juha on Aatu herran kanssa mökillä joten lapset on jonkin aikaa päivästä kotona keskenään. Ihan hyvin ne on pärjännyt. Eräs päivä odotti ihana yllätys kun lapset oli imuroinut ja laittanut ruokaa lautaselle ja tehnyt jälkkäriä. Olipa ihanaa tulla kotiin kun oli tuollainen yllätys =D Ihania lapisa.

Pian vaihtuu jo syyskuulle ja syksy oikeasti tulee. Kesää jäin kovasti kaipaamaan mutta onneksi seuraava kesä taas tulee, toivottavasti lämpimänä. Pimeät illat tietenkin tarkoittaa kynttilöiden polttamista. Ja se on aina niin ihanaa. Ja syksyn tulokin tarkoittaa sitä että joulun odotus saa kohta alkaa, hih =D

Oikein ihaaa viimeistä Elokuun vikkoa kaikille!
-Taika-

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinäkin olet nyt sitten aloittanut työt! Varmasti energia kuluu hyvin paljon työhön,perheen ja arjen pyörittämiseen! Tsemppiä,kyllä se siitä :)

Kata kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta.Voimia kovasti töihin!Kiva kun sulla on mukava työilmapiiri ja ihana toi yllätys lapsiltas!<3

Riitta Sinikka kirjoitti...

Olipa mukavaa,kun tulit "moikkaamaan"! Oikein hyvää elokuun jatkoa!

St.Brigitten kirjoitti...

Heippa! Luit aiemmin kotiäitinä napapiirillä-blogiani, jonka siirsin piiloon puolisen vuotta sitten. nyt olen palannut uuden blogin kera, tule kurkkimaan vieläkö jutut jaksaisi kiinnostaa www.arkirallia.blogspot.com :)

Mömmeli kirjoitti...

Olipa kiva lukea kuulumisiasi. Tsemppiä töihin ja arkeen!

Susanne kirjoitti...

Onneksi olkoon Taika! Voitit arvonnassani:)
Laita sähköpostiini yhteystietosi niin laitan palkinnon tulemaan.
heisusanne@gmail.com

Hanna kirjoitti...

Hienoa että tyät alkanu hyvin ja ihanat lapset. ♥ ;)

Mafalda kirjoitti...

Onko sul pitkät päivät?