tiistai 19. kesäkuuta 2012

Mökkeilemässä

Tervehdys täältä sateiden keskeltä. Viikko taas vierähtänyt nopeasti mökillä touhutessa. Aika täällä mökillä menettää merkityksensä ja välillä sitä itsekkin pitää miettiä että mikähän viikonpäivä se tänään olikaan =D

Mutta hyvin kuitenkin on lapsetkin viihtynyt, mitä nyt parina päivänä sade on tehnyt levottomaksia aina välillä lapsia ;)

Töitäkin ollaan tehty, mökiltähän työt ei tekemälläkään meinaa siis loppua. Mutta kiva kun on auttavia käsiä paljon niin hommatkin sujuu sukkelaan. Tässä lapset auttaa isiä putsaamalla moottorisahan osia. Tarkaa työtä oli ja hyvää jälkeä tuli

Minun työsarkaa on ollut tämä kumpu. Kiviä lapset on kantanut äidille ahkerasti. Ylimääräisiä mansikoita istutettiin kun uusittiin mansikkamaa, ei raaskinut poiskaan laittaa. Vielä lisää kukkia laitetaan kunhan ehditään niin eiköhän tuu ihan komia.

Kauniita maisemia saa aina ihailla ja jokeen ei kyllästy koskaan ♥

Kukkia, niitäkin on.ja ihania. 

Nämä kivikko kasvit pääsi jännään paikkaan kokeilu mielessä kasvamaan.

Ja Raparperistä tehtiin piirakkaa joka meni heti herkkusuihin =P

Juhannusta täällä jo odotetaan. Toivottavasti säät oisi mukavat eikä ainakaan sataisi.
Ihanaa Juhannuksen odotusta kaikille
-Taika-

4 kommenttia:

Onnellinen Koti kirjoitti...

Mukavaa juhannuksen odottelua sinne teillekin ♥ Toivottavasti tosiaan ei sada, päästäisiin nauttimaan koko Suomessa ulkojuhannuksesta :-)

Saila kirjoitti...

Ihanaa juhannuksenodotusta teillekin!
Sadesää ja lapset eivät varmaan ole kaikkein paras yhdistelmä :-D Ihanan näköistä teillä siellä maalla, onpa todellakin komea joki! Vähän toista kuin nämä etelän purot.

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Mukavia mökkipuuhia. :) Hienosti kasvaa kasvit!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kuulosta mökkeilyä! Hyvää juhannuksen odotusta :)