maanantai 19. joulukuuta 2011

Joulupuu ♥

Saatiin viikonloppuna kuusikin koristeltua. Ihana, tykkään niin kovasti. Eihän tuo muovikuusi oikeaa voita mutta kun ei Juhan allergian takia voida oikeaa laittaa niin on tuokin kivempi kun ei mitään.

Sain partylinen kutusilla Emännän lahjaksi kivan pyöreän lasisen somisteen. laitoin Hopeisia koristeita sisälle. Joulukkia ei tällä hetkellä ole kuin Joulukaktus.

Joulua ollaan sunniteltu kovaksi. Ollaan menossa Jouluksi mökille. N Vielä ei tiedä tarkaan minä päivänä mennään, mut mies väki menee jo edeltä päin lämmittämään niin saa naisväki tulla lämpimään kämppään ;) Kaiheesti mustamista mitä tartee mukaan ottaa.. huh..

Joulun odotus siis alkakoon. Toivottavasti ilmat oisi ihanat!
-Taika-

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, jouluinen ilma olis toiveessa...lunta ja pakkasta...mut meillä ei tosiaan lunta ole laisinkaan...lumi tois sellaisen joulufiiliksen tullessaan...Mökki joulu kuulostaa tunnelmalliselta <3 Hyvää joulua ja haleja sulle <3

Onnellinen Koti kirjoitti...

Ihanaista joulunalusviikkoa! Toivottavasti teidän mökkijoulu saa lumipeitteen ja muistatte ottaa kaiken mukaan.

Ja kaikki mikä jää kotiin, ei ole tärkeää. :)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Jouluntunnelman tuo kyllä kuusi kuin kuusi. ♥ Mukava joulusuunnitelma tuo mökille lähtö. :)

Keltaisen talon joulunodotusta kirjoitti...

Meille ei myöskään voi oikeaa kuusta tuoda, koska itse olen sille allergisoitunut.. Kyllä sitä siihenkin on jo tottunut tässä kymmenen vuoden aikana! ;) On niin hauskaa, kun muut juttelee, ettälähtee hakemaan kuusta, niin meidän lapset kyselee, että koska meidän kuusi kasataan tuolta varastosta. ;D Mutta eikös se ole pääasia, että sen saa koristeltua! <3 Mökille lähtö kuulostaa kyllä tosi ihanalta!!

KAHVIKISU¤ kirjoitti...

oi,ihania joulu kuvia ;O) ihanaa joulun odotusta teille ;O)