sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ensimmäinen Adventti.

Ensimmäinen Adventti Sunnuntai. Hurjaa. Joulu on ihan oikeesti pian. Ihanaa. Tosin sitä lunta edelleen täällä  odotetaan. Maahan viime yönä saoi ihan pienen pieni lumikerros. Eilen olikin sellainen myräkkä päivä että ihan välillä pelottikin. Sähkötkin katkeili pitkin päviää useamman kerran. Onneksi ei kuitenkaan kauan kerrallaan ollut pimeää.

Täällä ollaan touhuttu vähän joulujuttuja. Lapset meni mummin ja papan hoteisiin viikonlopuksi  hoitoon. On saanut äiti rauhassa häärätä. Tosin on se äiti välillä vaan ihan puhtaasti Laiskotellut. ei sitä aina jaksa olla ahkerana, ;)

Joulukylä sai valot. Tää on todella monta vuotta sitten ostettu. Tykkään siitä kovasti. Joutuu vain laittamaan aina vähän korkealle kun Aatu tykkää muuten kolistella noita osia ja ne menee suht herkästi rikki.

Lastehuonekin sai uuta ilmettä kun saatiin vihdoin laitettua tuo hylly seinään. Nyt muutaman joulukorteen siihen laitoin. Katsotaan mitä siinä pysyy ja mitä ei ennekuin lapset käy laittamassa uuteen uskoon.
Samoin tonttuverhot pääsi ikkunaan. Joulutähti on vanha, uusin siihen vain uuden valosarjan. Sai vähän pitemmän johdon niin sai paremin sen piiloon.

Enkeli taulu on erittäin vanha. -50 luvulta


Isompi kone vuorostaan temppuili onneksi vara koneen juha sai just laitettua paikoilleen. Äidillä on nyt keittiön pöydällä toistaiseksi kone levällään. Ja tykkään hörppiä ihanaa kuumaa juomaa samalla kun lueskelen teidän muiden ihania blogeja. Ostan aina noita valmis pussi kahvi juomia. Suosikki on ihanan suklainen, Nam =P
Ja pipareitakin piti vähän maistella.


Ihanaa Adventti sunnuntaita kaikille
-Taika-

5 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihanaa ekaa adventtia! ♥
Tykkään niin tuosta joulukylästä, ihana. :)

Kikka kirjoitti...

Mukavaa ensimmäisen adventin iltaa!

Tästä se sitten ihan "tosissaan" alkaa, se joulun odotus.

Minäkin olen nyt viikonloppuna vähän jouluisempaa koristetta esille laittanut.

St.Brigitten kirjoitti...

tunnelmallisia kuvia<3 ihanaa ekaa adventtia myös sinne!

Anne kirjoitti...

Onpa kaunis tuo joulukylä.
Mulle ei jostain syystä ole ollenkaan näkynyt sun päivitykset ja tulitkin mieleeni.Hassua miten sitä alkaa ajattelemaan että onko jotain sattunut vaikka ainoastaan blogin kautta "tuntee".Täältäpäs löytyikin monta tekstiä luettavaksi.

Ihanaa alkavaa viikkoa.

Kata kirjoitti...

Ihania postauksia täällä sulla taas paljon.:)kaunis toi joulukylä.Ei millään uskois et jouluun on enää noin nelisen viikkoa.:`)

Toivottavasti mun luukku tulee pian perille.Pitäs kyl tulla.:D