keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Täällä taas!

Saatiin lainaan tietokone vähäksi aikaan. Nyt taas pääsee nettiin ees vähäsen. kauhean kiirettä ollut koko viikko niin eipä tuonne koneelle oo ees juurikaan ehtinyt.. hih.. Kai sitä tottuu siihen että tietokonetta ei olekkaan ja sitten kun se onkin niin ei muista siltikään käydä netissä roikkumassa. Eilenkin oltiin koko päivä poissa kotoa. Juha ja minä käytiin yhdellä retkellä ja pappa oltti Aatun hoitoon ja huolehti lapset koulusta ja eskarista. Oli ihan mukava reissu. Ajeltiin kiertoajelua Oulun ympäri ja käytiin Kierikissä. Siellä on sellainen kivikauden näyttely. Varsin mielenkiintoinen pidin kovasti. varmasti lapsetin tykkäisi käydä siellä.

Tiistaina sain vihdoin pohjalliset kenkiini. Vielä tuntuu oudolta niillä kävellä mutta kuulema 2 viikon kuluessa jalat tottuu niihin. Ainakaan jalat ei ole niin kipeinä ollut kun ennen joten ehkä ne auttaa. Toivotaan. Sormet on edelleen kipeinä aina välillä. Ei vielä ihan kauhen kipeinä kuten viime syksynä mutta vähän kuitenkin. Jopsa se lääke vähän estäisi ettei ne tulisikaan ihan mahdottoman kipeiksi.

Tässä oli tälläinen pika postaus taas. Kaikille oikein ihanaa loppu viikkoa ja alkavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

S kirjoitti...

Jeii! toivottavasti lääkkeet tepsivät hyvin ja pääset eroon kivuista. iso hali!

Krista kirjoitti...

Moikka ihana ystäväni Taika!Postauksesi ovat taas mielenkiintoisia ja ihania:)Olen tullut taas tekemään blogia:)Olen löytänyt itselleni vakituisen rakkaan poikaystävän ja olen hyvin iloinen siittä:)Tuun taas paremmalla ajalla kommentoimaan sulle:)Toivottavasti kipusi loppuisivat!Toivon sulle kaikkea hyvää ja Kauniita unia ihana ystäväni!♥