torstai 6. toukokuuta 2010

Kuulumisia välillä

Täällä päivät on mennyt pääsääntöisesti ulkoina lasten kanssa touhutessa. Aurinkoista on ollut, lämmin ei vieläkään ole. Takkia pitää edelleen pitää. Minä kun olenn semmoinen vilukissakin vielä että!

Eilen oli neidin tärkeä päivä. Kävimme tutustumassa kouluun. Kumpaahan mahtoi jännittää enemmän? Äitiä vai tyttöä? Molempia taisi jännittää yhtä paljon. Onneksi oli tuttuja lapsia ja äitejä niin hyvin meni. Neiti meni toisten lasten kanssa open mukana tekemään tehtäviä ja meille aikuisille juteltiin kaikkea kouluun aloitukseen liityvään. Meillä hiljeneekin kämppä kunnolla kun neiti aloittaa syksyllä ekaluokan ja pojukin lähtee eskariin! Aatun kanssa saadaan touhuta ihan kaksin ;) Aijon vielä olla Aatun kanssa kotona koska mulla ei niitä töitä ole tiedossa. Ja huonolta tää työtilanne kyllä muutenkin näyttää =/

Viikonloppuna sitten tulee vieraita. Kun viimeviikolla ei päästy Aatua juhlimaan. Samalla sitten juhlitaan äitienpäivää sunnuntaina. Jotain oli neiti tehnyt eskarissa kun piilotti äidiltä piiloon ;) Hui jännää. Lapsten omatekemät jutu on niin ihania lahjoja ♥


Aurinkoista viikonloppua. Jospa se kesä pian koittaisi!

3 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Siskontyttö kanssa aloittaa kesän jälkeen koulun - on se vaan niin jännittävää!! :) Teillä siellä sitten vallan "hiljaista ja rauhallista" kun jäätte kaksin kotia. ;) Ihanaa äitienpäivä viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Munkin siskon tyttö aloittaa koulun syksyllä.Aika menee kauhean nopeesti,kun muistan kun hän vasta juuri syntyi.Teillä oli kyllä varmaan jännittävä reissu mennä neidin kanssa kouluun tutustumaan.
Ihanaa äitienpäivä viikonloppua ihanalle Taikalle!<3

Krista kirjoitti...

MOIKKA TAika,Kiva kun sun tyttösi aloittaa koulun syksyllä!,Kiva postaus:),Tosiaan aika menee nopeasti ja siskon tytötkin kasvaa,Heinäkuussa vietetään sit siskon tyttöjen synttäreitä,tai voi olla et vietämme jo aiemminkin niitä yhteisesti:),Hyvää Äitienpäivä viikonloppua sullekkin kiva TAika!