tiistai 9. helmikuuta 2010

Lääkärissä käyty

Kuten täälläkin olen valitellut noita nivel kipujani niin tänään sitten pääsin lääkäriin. Lääkäri oli oikein mukava. Ensin jännitin että olenko ees oikseessa kerroksessa koska paikka oli uusi ja kahdessa kerroksessa oli noita lääkäreitä ja en muistanut että kumman kerroksen se ajanantaja oikein sanoikaan. Mutta oikeessa paikassa kuitenkin olin. ;)

Lääkäri tutki kädet ja jalat.Kyseli miltä kipu tuntuu ja muut perus tiedot. vaikeeta toiselle kertoa miltä kipu tuntuu. Jatkotutkimuksiin laittoi. Kädet ja jalat kuvataan ja verikokeita otetaan. Jonkun aikaa menee siis että saan tietää mikä tämä on mutta parempaan suuntaan kuitenkin. Viime yönä oli tosi vaikeaa nukkua kun kättä pisteli ja oli puutuneen tuntuinen. Aivan kun veri ei kiertäisi koko kädessä ollenkaan. Tänääkin kättä on koko ajan pakottanut ja pistellyt. Mutta jospa se tästä.

Illan jatkoja kaikille♥3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kipusi helpottaisivat.
Se on kurjaa jos ei saa nukuttuakaan.
Hyvä,että siä sattui olemaan mukava lääkäri.Minuakin jännittää mennä lääkärille,mutta täytyisi pian tilata sinne aika.Ihanaa illanjatkoa sinullekkin,Taika♥

Marika kirjoitti...

Voi kurjuus millaisia oireita! Epätietoisuus on vielä sangen kuluttavaa, kun ei tiedä mikä on, joten silloin on vaikea hoitaakaan.

Jaksamisia.. :)

Pink Links kirjoitti...

Hyvä, että menit lääkäriin. Toivottavasti olosi pian paranee.