perjantai 20. maaliskuuta 2009

Vähän kuulumisia ja viikonlopun toivotukset.

Pitkästä aikaa kuulumisia. Täällä alkaa jo isommilla sairastelu olla ohi mutta Aatu vielä sairastaa. Huonosti on syönyt koko viikon ja vielä kerran päivässä oksentaa ja maha on löysänä =/ Lääkäristä sanottiin että tämä tauti on aika pitkä ikänen mutta jos on ihan muuten virkeä niin ei ole hätää. Nestettä pitäs saada. jaffaa ja kuulema teetäkin voi tarjota. No koittanut olen mutta ei Aatulle paljon mikään neste klpaa. Ainut mikä on niin tissimaito. No jos ei ensiviikolla vielä ole normaali niin sitten voi tuoda lääkäriin. Jospa Aatukin viikonloppuna jo paranisi.

Itsellä tää päivä tuntuu jo kaikein parhaimmalta. Se kiva juttu tässä mahataudissa ollut että olen laihtunu 3 kiloa ;) Ne varmaan tulee kyllä äkkiä takas, valitettavasti.

Ihana kun aurinko taas paistaa. Oli aamulla niin kauhea lumimyräkkä mutta nyt paistaa ihanasti. Pitää koittaa käydä vähän ulkona.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

titta kirjoitti...

Mahtavan ihania kesäkuvia edellä. Toivottavasti mahataudit olisi teillä taakse jäänyttä elämää. Viikonloppuja!

"Kantriina" kirjoitti...

Paranemisia teille ja rauhallista viikonloppua!

Terkuin,
Kantriina :)

Hannelen pinkki paratiisi kirjoitti...

Hyvää viikonloppua itsellesi.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jaa-a, eipä tuo vatsatauti lasten kanssa kiva ole (jossei muutenkaan). Paranemisia teille! Niin ihanan kesäisiä ovat nuo teidän lasten kuvat. Onneksi kevät jo alkaa hipsiä näillekin leveyksille. Esikotkin ovat sinulla niin kauniissa kukassa. Minä onnistuin omani tappamaan - taas kerran. Minä aina "rakastan" kasvit kuoliaaksi, kun kastelen liikaa. Vaan amaryllishan meillä kukkii jo toistamiseen joulun jälkeen, että onneksi sentään joku kukka tykkää minusta - ja minä sitten tietysti sitä myötä siitä :). Viherkasvit ovat kyllä ehdottomasti enemmän minun alaani.

Anonyymi kirjoitti...

PIKAISTA PARANEMISTA JA HALEJA AATULLE!

Meillä oli lapsilla löysänä kans maha, mutta ei enää. Eikä se ollu kuin sen yhden päivän.
En tiedä oliko rukavaliossa jotain vai miksi, mutta onneksi ei mitään pahempaa.

Poika sairastanu viimeksi kun oli 6 kk ja pääsiäisenä tulee 2 v täyteen joten aika terveinä siis pysytty:)

#koputtaa puuta#

IHANAA VIIKONLOPUN JATKOA!