torstai 18. joulukuuta 2008

Perjantai huomenta


Perjantai huomenta. Täällä näytää satavan taas jotain kosteaa. Eli vissiin vettä sitten. Voi voi. Sais nää ilmat vähän tästä joulua kohden parantua.

Nyt on sitten eka yö kokeiltu pitää Aatua äidin tissistä erossa. No eihän se helppo yö ollut, ei. kauheesti Aatu itki. Juhan oli melkein pakko ottaa syliin kun ei se mulle alkanut millekkään. Suttu vaan kahta kauheammin kun ei sitä maitoa alkanut kuulumaan.6:den aikaan Aatu kun heräsi niin äidin oli pakko toista tissiä tyhjentää et oma olo helpottuisi. Ei ole meinaan kiva herätä kun paita on ihan märkänä maidosta. No ehkä se maidonkin tulo nyt vähenee kun ei kukaan ole yöllä kiskomassa maitoa. Saa nyt nähdä kauanko tässä virotuksessa menee.Kokonaan imetystä en ole ajatellut vielä lopettaa. Vuoden ikäseksi on minusta ihan hyvä imettää.


Tänään pitää vähän taas siivoilla ja pyykätä. Koitan tehdä paljon pois että jouluna saisi olla rauhallisemmin.Mitään kauheeta puunaamista meillä ei joununa harrasteta. Sen kun tietää et siisitinä ei kauan pysy kuitenkaan. Lapset on niin hyviä tossa sotku puolessa. Mut osaa ne onneksi äitiäkin aina välillä auttaa =)


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Ja olkaahan kiltejä;)

2 kommenttia:

Taika kirjoitti...

Ihana kuva!

Mukavaa sunnuntaita sinulle ja perheellesi!

Enää kolme yötä jouluun...

"Kantriina" kirjoitti...

Pieni joulutervehdys perheellesi...

Kun ilta saapuu ylle maan,
luoden maahan sinihohdettaan.
Kuulen laulun hiljaisen,
rauha täyttää sydämen <3
Tunnelmallista Joulua!

Kantriina