maanantai 3. marraskuuta 2008

5 omituista Tapaani

Possumamma haastoi minut melkoiseen haasteeseen. Pitäisi 5 omituista tapaansa paljastaa.

Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. En tiedä onko se omituista mutta aina aamulla kun herään ensimmäiseksi laitan tukan kiinni ja silmälasit päähän. Ehkä lunnollistakin että lasit ekaksi laitan koska muutenhan ei tahtoisi nähdä mitään. Myös hiukset pitää olla heti kiinni kun en tykkää että tukka roikkuu silmillä kun meen tekemään aamupalaa.

2. Yksi omituinen tapani on katsastaa kaikki huoneet ennen kotoa poistumista. vaikka tiedän että hellaa ei kuikaan ole käyttänyt eikä kahvia keitetty niin silti tarkistan ettei nämä vekottimet vaan ole päällä. Samoin valot täytyy tarkistaa ja ovi kunnolla laittaa kiinni..

3. No tää on vähän kuin tuo edellinen mut tapahtuu kun menen nukkumaan. Mulla on neuroottinen tapa laittaa vaatekaapin ovet kiinni. Tämä juontaa alkunsa kun kerran katsoin salasia kansioista ja siellä avattiin vaatekaappi joka oli päitä täynnä. Jotekin sen jälkeen on jäänyt sellanen tunne et kaapin ovet pitää laittaa kiinni ettei mikään mörkö sieltä pompi pelottelemaan ;)

4. Tähän täytyy sanoa sama kuin Possu mammakin. Minullakin on oma tapa täyttää tiskikone joten auta ja armias jos Juha menee sitä sotkemaan niin sanomistahan siitä tulee. Nuo miehet eivät osaa täyttää konetta siten et siihen sopisi mahdollsimman paljon astioita. Ei ainakaan meillä.

5. Yksi omituisuus voisi olla yksikseen laulaminen. Tykkään laulaa jos tulee hyvä musiikkia mukana. Monesti en laula kun vaan yksin ollessa. Jotenkin häpeän laulu ääntäni vaikka sitä joskus on kehutti ihan hyväksikin =)

Tässäpä nää mun
Haastan seuvaat mukaan
Arja
Auringonkukka
Sari
Villa Nina
Peikkotyttö

2 kommenttia:

auringonkukka =) kirjoitti...

oho! ompa omituinen haaste!hih!!
vastaan kun kerkeän!

Nina kirjoitti...

:D
Jaahas...paljastan omituiset tapani kun saan omaa aikaa:D