perjantai 26. marraskuuta 2010

Joulu tuli etukäteen meille =D

Mitä ihmettä se pukki oikein sekoilee ja toi minun lahjani jo etukäteen =D Ei vaan Juha ei maltanut oottaa vaan antoi joululahjani jo nyt. Kyll pikkasen aavistelin et jotain vempaita on hommattu kun koko ajan vihjaili et pääset testaamaan. Ja tämmönen sitten tuli postista..



samsungin kosketus näyttö puhelin. Voin sanoo et hieno mutta ei mikään helpoimasta päästä. Mulla meni ikä ja terveys et sain ees valikot suomeksi. No enhän mä saanutkaan vaan piti naapurissa käyttää et sekin onnistui. Koko illan oon lukenut ohjekirjaa ja koitanut sitä ja tätä.. Huh urakkaa kerrassaan. ja minä kun en oo se maltillisempi ihminen joten meinas hermotkin useampaan otteeseen mennä. Mut eiköhän tota opi käyttää ennen joulua ;)


Muuta kuulumisa tähän loppuun. Juha sai taas saikkua kun viime perjantaina onnistui taas venähtämään olkapäänsä =/ Nyt on kipiä kuin mikä. Ensiviikolla kuvataan ja ultarataan olkapää ja jos siellä on jotain jänteitä poikki niin pitää leikata. Tietää 6 viikkoa ainakin ettei voi tehdä yhtään mitään. Harmittaa kun just pääsi töihin mut semmosta se elämä on..

Mukavaa viikonloppua kaikille

-Taika-


4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Elämä on joo... Toivottavasti olkapää palautuu nopeaan!
Hih, mullekin mieheltä tulossa elektroniikkalahjaa, mutta sanos että saan vasta jouluna sen sit. ;D

Venla kirjoitti...

Hieno puhelin, jälkikasvuni toivoisi kosketusnäytöllistä luuria, mutta julma äiti ei osta:D

Toivotaan ettei leikkausta tarvita.

Hyvää viikonloppua sinne.

Suffeli kuvailee kirjoitti...

OI KU HIENO PUHELIN ;)
voi olkapäätä!!pikaista paranemista ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun sait jo joululahjan.Hieno!:)

Toivottavasti miehesi paranisi pian.Tosi harmillista tollanen.