sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Postaus toiveita!

Se on taas Maanantai ja arki taas alkaa. Viikonloppu meni taas aivan liian äkkiä. Kellojen kääntö sai mut ihan sekavaksi ja eilenkään jaksanut juuri tehdä mitään. Ulkonakin oli kylmä että, toivottavasti pian ilmat lämpeisi ja saisi toppavaatteet jo pakata seuraavaa talvea odottamaan!
Päässä on ollut myös monta postausta, en oo vain saanut aikaseksi kirjoittaa mistään mistä oon meinannut. Ajattelin nyt kysellä teiltä rakkaan lukiat millaisia postauksi halusitte.
Eli laittakaahan postaus toiveita tulemaan!
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille
-Taika-

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kesä aika lähestyy


Heips pitkästä aikaa..

On vähän jäänyt tänne kirjoittelu. En tiedä mihin ne päivät katoaa. Ilalla on niin väsynyt olo ettei pää tunnu tomivan. Ja mitää uutta kerrottavaa ei ole ollutkaan. Muutaman kuvan oisin halunnut laittaa mutta kone teki taas tenän ja Juhan täytyneen se alustaa ja asentaan ohjelma et saan kännykästä kuvat tietokoneelle ladattua.

Aivan ihana ilma ulkona. Aurinko paistaa. Pikku pakkanen. Ja huomenna jo siirrytään kesä aikaan, ihanaa! ♥

odotan kesää jo kovasti. Tässä muutama tunelma latus tulevaa odottaen

Omenapuun kukat! ♥

Metsämansikan kukka!

Syreeni ja perhonen.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!


-Taika-



perjantai 25. maaliskuuta 2011

Kuka, mitä missä milloin?


Sain tälläisen Hauskan haasteen. =D



Kuka


Taika, 3 lapsen kotiäiti. Vaimo, sisko, täti, hömppä, hassu liiankin vakava välillä



Mitä


Lasten touhuja, askartelua, leivontaa, höpinää ja Haaveilua


Missä


Kotona, reisussa, luonossa ja mökillä. Siellä ja täällä ja vähän sitä sun tätä

Milloin

Lähes aina =D


Mitä mielessä nyt?


No nyt on mielessä nukkumaan meno kun väsy painaa. Viikonlopun suunitelmia ja normaalia haaveilua =D

Itse en tätä eteenpäin laita mutta saapi oottaa jos tahtoo




sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Prinsessa Päiväkirjat

Tulen tekemään meidän neidille oman blogin jossa vähän kerrotaan enemmän meidän neidistä yms. Koska en ihan kaikkien halua kuitenkaan juttuja lukea teen sen suljettujen ovien taakse. Sinulla on mahdollisus päästä lukemaan sitä blogia laittamalla minulle sähköpostia osoiteeseen kotihiiri-79@suomi24.fi ja kertomalla vähän itsestäsi kuka olet ja missä asut ja miksi haluasit lukea meidän prinsessan päiväkirjaa. Kututsun laitan sitten kun saan blogin valmiiksi.


Ihanaa viikon alkua kaikille


-Taika-


torstai 17. maaliskuuta 2011

kevättä kohti..

Huomaa että kevättä kohti mennään. Aurinko paistaa ja lämmittää. Asvalttikin alkaa jo paikoin pilkottaa. Huomasin myös eräänä päivänä että linnut lauloi! Ihan selvä kevään merkki siis.. Ihanaa! Tänäänkin ollaan ulkoiltu urakalla talvisessa aurikosäässä. Ja mukavaa on ollut. Kyllä unikin lapsille ilalla maistui ja ei tarvinnut kahta kertaa käskeä nukkumaan ;)



Ihanan iso jääpuikko! Näitä lapsena aina kerättiin ja imeskeltiin.. Valitettavasti.. hih..



Luntakin katolla on vielä ihan hirveesti. Oisi kiva jos tippuisi. Lapsia olenkin varottanut ettei talon taakse ole asiaan ettei lumet tule niskaan



Lunta riittä meidän pihallakin.. Lapsille olen käytäviä tehnyt että saavat leikkiä. Ulkona oleva leikkikeittiö on myös päässyt leikkiin kun lapset tekee lumi ruokaa =D


Huomenna on sitten taas perjantai. Ainakin siivousta ohjelmassa. Viikonloppun suunnitelmia ei vielä olla pahemmin tehty. Ollaan ja nautitaan jos säät on hyviä.


Ihanaa viikonloppua


-Taika-

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Hiihtolomalla hiihdettiin..

Niin se loma vaan hurahti nopeasti, liian nopeasti. Vaikka välillä äiti kyllä toivoikin että vois jo normi arki alkaa kun meno oli liian villiä välillä. Silti on se loma aina mukavaa =D


Ihanasti paistoi aurinko eilen parin lumisade päivän jälkeen. Ihana ilma siis ulkoilla ja hiihtää ♥



Kävi vielä hyvä tuuri kun saatiin Aatulle myös sukset osettua naapurilta. Aatu oli heti hiihdosta innoissaan. Ja hiihti aika hyvin =D


Omalla pihalla harjoiteltiin hiihtoa. Pitää joku päivä ihan oikealle ladulle mennä kokoeilemaan.




Sukset ristissä




Huomenna alkaa sitten normi arki kun isommilla alkaa koulu ja ekari!


Mukavaa alkavaa viikkoa!


-Taika-

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Terveisiä Hiihtolomalta

Täällä sitä ollaan lomalla ja kiirettä on pitänyt. Lauantaina lähdettiin reissuun mun kotipuolessa käymään. Oli mukavaa, samalla juhlittiin veljenpojan synttäreitä. Kakku oli hyvää ja lapset tykkäsi kun sai serkkupojan kanssa leikkiä. Maanantaina kävin siskon kanssa shoppailemassa. Sai vähän kuulumisia vaihdella ja kippareita kierrellä. Mukavasti tein löitöjäkin. Sikäli harvinaista kun en koskaan löydä kirpparilta itseleni mitään ;)


Eilen kotiuduttiin takas kotiin. Onhan se ihanaa kun pääsee kotiin. Bauhausissa pysähdyttiin ostamassa Naistenpäivän kukat minulle ja Anopille. Päätin ostaa orkidean, ihanan lilan ♥




Toivottavasti saisin pidettyä sen suht hengissä!


Ihanaa viikkoa kaikille!


-Taika-

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Maaliskuun eka päivä..

Kuukausi taas vaihtui. En etes tiedä mihin koko Helmikuu hurhahti, mutta niin se vain meni ja nyt ollaan jo Maaliskuussa. Taas lähenpänä kevättä ja kesää =D Tosin ennen kesää tulee vielä pääsiäinen ja muut juhlat mutta onpahan kuitenkn lähenpänä.. Jee..


Täällä pitää vielä tämä viikko jaksaa painaa ja sitten alkaa lasten Hiihtoloma.. Jipii. Suuria suunnitelmia ei olla tehty. Reissussa varmaan käydään pari päivää. Kotona hiihdetään ja käydään vamaan uimahalissakin uimassa. Lapset kun niin tykkkää. Nukutaan ja levätään. Siinä kai ne tärkeimmät =D Viikko on kuitenkin loppujen lopuksi lyhyt aika ja menee niin nopsaan.


Tänään herkuteltiin Laskiaispulilla. Olihan ne hyviä =P


Mukavaa viikkoa kaikille!!


-Taika-